Wie zijn wij

Wij zijn Peter en Eline en zijn al een paar jaar samen in een intens mooie relatie. Intimiteit en seksualiteit zijn heel belangrijk voor ons. Graag dragen wij ons steentje bij om open over seksualiteit te delen. Het testen van sextoys is ons dus op het lijf geschreven. Regelmatig zullen wij met veel plezier onze ervaringen delen op deze pagina.

Intro:
“Yes, de deurbel gaat.” Ik doe open en de bezorger legt, met een vriendelijk lach, het pakketje in mijn handen. Even hoor ik mezelf denken; “Zal hij mijn rode wangen gezien hebben?”. En eigenlijk wint het mij best een beetje op bij de gedachte dat hij zou weten wat hij zojuist aan mij overhandigd heeft. Maar hij zal het niet geweten hebben, omdat het pakketje netjes en discreet verpakt was.

Ik doe de deur dicht en snel maak ik het pakketje open. Daarin zit een mooie luxe verpakking van het merk Teazers, wat mijn nieuwsgierigheid nog groter maakt. Dus ook dit doosje maak ik zo snel mogelijk open. Ik haal er mijn vibratie-eitje met afstandsbediening uit. Hij is opvallend mooi in de kleur zwart/zilver. De afstandsbediening ligt lekker in mijn hand en het eitje voelt zacht aan. Het grootste gedeelte is van zwart siliconen materiaal. Aan de onderkant bevindt zich een snoertje met aan het uiteinde een zilver kunststof ‘dingetje’. “Huh, waar is dit eigenlijk voor en als ik dit in mijn slipje doe, heb ik daar dan geen last van?”, waren toch even vragen die in mij naar boven kwamen. Na enig onderzoek, ontdekte ik dat het ‘dingetje’, de oplaadpunt van het eitje is. Tja, dat is dan wel weer handig dat hij opgeladen kan worden (met het meegeleverde oplaadsnoer).

De eerste test voor mij alleen:

Snel zet ik mijn verwarming wat hoger, zet een lekker muziekje op en pak mijn glijmiddel. Met wat spanning in mijn lijf, ga ik op bed liggen. Ik smeer mijn intieme plekje zachtjes in en ook het Teazers vibratie-eitje voorzie ik van een laagje glijmiddel. Ik laat het eitje langzaam naar binnen glijden. “Hmmm…dat voelt al lekker aan”. Ik druk op het knopje van de afstandsbediening. “He, wat raar, hij doet het niet…… “.

“Oh, haha, helemaal vergeten om ook op de powerknop van het eitje te drukken.” Ik haal hem eruit en het valt me gelijk op, hoe makkelijk hij uit mijn vagina glijd. Eenmaal weer ingebracht, vind mijn vinger snel het juiste knopje en voel ik gelijk een zachte trilling vanbinnen. Er zitten 10 standen op en ook die probeer ik natuurlijk uit.

De trilling voelt wel fijn, maar ik voel nog geen opwinding, dus met mijn andere hand weet ik al snel mijn clitoris te vinden. “hmmmm…..dit is lekker”. De combinatie van de inwendige trilling en het spelen van mijn vinger met mijn clitoris is erg aangenaam. De geiligheid in mezelf wordt wakker en ook  het wisselen van de verschillende standen werkt voor mij erg opwindend. Ik bereik een heerlijk orgasme. ”Jeetje, ik verlang naar meer en haal het eitje uit mijn vagina. Leg hem zachtjes bovenop mijn clitoris. Ik speel met het eitje, wissel het af met stil laten liggen van het eitje en bewegingen van boven naar beneden, met lichte druk en juist weer wat meer druk. Ik pak het ‘dingetje’ aan het uiteinde van het snoertje vast en laat het eitje ook op deze manier heen en weer glijden. Weer een heel andere sensatie, wat ik ook zeker heel erg lekker vind. Nog een paar keer kom ik tot een hoogtepunt, om uiteindelijk een heerlijk gevoel van rust in mijn lijf te ervaren.

 

De tweede test, de straat op samen met mijn partner:
Het Teazers vibratie-eitje met afstandbediening biedt mogelijkheden, was de gedachte van mij en mijn partner. En zo ontving deze dag een appje van hem. “Lief, ga je vanmiddag mee de stad in, boodschapje doen en even ergens een bakkie doen?”. Eenmaal bij hem thuis, stak hij zijn gesloten hand naar mij uit en gaf mij het eitje. “Ik wist genoeg….”.

We verheugden ons enorm op het spel dat komen zou.
Echter werd ons verlangen nog niet vervult.

We liepen door de winkelstraat en regelmatig vroeg ik mij af, wanneer mijn partner op het knopje van de afstandsbediening zou drukken. Ik voelde nog niks en mijn opwinding steeg. We liepen een lingeriewinkel binnen en ineens zag ik hem met een glimlach naar mij kijken. Maar ik voelde helemaal niks. Ik lachte terug, hij keek mij vragend aan. Ik vertelde hem dat ik helemaal niks voelde. “Hummm….vreemd”. Maar snel, bedachten we ons dat het eitje in mij, waarschijnlijk niet meer op standby stond. We waren wel even teleurgesteld. Maar, ja niets aan te doen. Wanneer we bij het koffietentje zouden aankomen, zou ik eerst naar het toilet gaan om vervolgens het powerknopje van mijn eitje in te drukken. En daar zaten we dan te wachten op onze koffie. En ik, natuurlijk te wachten op HET moment.

En ja hoor, ik voelde een trilling. We keken elkaar ondeugend aan en ook vroeg ik mij af of niemand het zou horen. Dus vroeg ik aan mijn partner of hij geluid hoorde. Nee, hij hoorde helemaal niks. Als je goed luistert en het helemaal stil is, dan hoor je wel een zoemend geluid. Maar voor stelletjes die liever niet hebben dat anderen het horen, is dit speeltje prima te gebruiken op openbare gelegenheden met veel mensen.

Maar goed, wij vinden het stiekem juist wel leuk als anderen het zouden kunnen horen. De vragende blikken of juist blikken van herkenning. En was het dit moment dat we hier zo samen zaten, misschien wel een beetje jammer dat er zoveel geluid om ons heen was. Ik ging weer terug naar het gevoel van trillende eitje. Het idee, dat mijn partner de controle over het spel had, wond mij wel op, maar eerlijk gezegd stopte mijn opwinding vrij snel, omdat enkel die inwendige trilling niet heel veel deed met mij. Ik miste de stimulatie op mijn clitoris. We probeerden de verschillende standen, maar bij geen één werd ik opgewonden.

De serveerster bracht onze bestelling en ging onze aandacht een tijdje uit naar de heerlijke koffie en een fijn gesprek met elkaar. Even was ik het eitje vergeten. Want als hij niet aanstaat, voel je hem helemaal niet zitten en ook het ‘dingetje’ aan het snoertje (tussen mijn bilspleet gestopt) voelde ik niet zitten. Ik was het eitje dus even helemaal vergeten. Tot dat mijn partner mij na ongeveer 10 minuutjes met zijn mooie glinsterogen aankeek. Ik begreep hem gelijk, maar voelde niks. Het standby knopje was helaas weer uitgegaan.

Wij hebben een hele gezellige middag gehad, maar hadden toch wel gehoopt op meer opwinding. Dit eitje is voor ons geen aanvulling tijdens het ‘buitenspelen’.

De derde test, het voorspel samen met mijn partner;
Regelmatig verkiezen mijn partner en ik, samen genieten in ons chillkamertje, boven een avondje bankhangen. En zo ook deze avond. Muziekje aan, olie warm en we kruipen tegen elkaar aan op het matrasje. Ons nieuwe speeltje, het Teazers vibratie-eitje ligt naast ons. We raken elkaar aan, strelen, masseren, zoenen en kijken elkaar in de ogen. Inmiddels is mijn vagina al lekker nat van de olie en mijn eigen vocht. Mijn partner pakt het eitje, beweegt het zachtjes over mijn clitoris en de plekjes daaromheen krijgen ook de nodige aandacht. Alleen al het zachte materiaal zonder de vibratie is heerlijk om te voelen.

Maar het duurt niet lang of ik voel een aangename trilling. “Hmmmmm……dit is echt zo lekker”. Ik pak het eitje van hem over en hij gaat zo voor me zitten dat zijn penis ook tegen het eitje aankomt. We drukken onze lijven tegen elkaar en zo genieten we samen van dit veelzijdige vibratie-eitje. Wat een intens fijn begin van onze vrijpartij was dit!!!!

Een fijn standje als het eitje op haar clitoris ligt

 Ook voor de man?

Hoe leuk is het als je als man in controle kan zijn over het genot van de vrouw. Afstandsbediening in je zak en zelf uitmaken wanneer zij mag genieten. 

In de praktijk viel dit buitenshuis wel wat tegen toen we de Teazer gebruikte zoals je bij mijn partner kan lezen. Een minpuntje dus.

Tijdens het gebruik thuis wat het zeker een leuke aanvulling om mee te spelen. Voor mijn eigen genot was het fijn als het eitje in haar was en ik mijn penis er bij kon doen. De vormgeving maakte dat het eitje langs mijn penis gleed en dat was een heerlijk gevoel. Zeker als we in stilte de liefde bedreven voelde ik het trillen tegen mijn eikel wat een zeer aangenaam gevoel gaf. 

 • Conclusie na deze drie tests:
  Het Teazers vibratie-eitje is een leuke aanvulling op de speeltjes die we al hebben. Je kunt hem op verschillende manieren gebruiken, zowel voor inwendige als uitwendige stimulatie. Ook kun je niet alleen in je eentje heerlijk genieten van dit speeltje, maar ook samen met je partner.
  De 10 verschillende standen vond ik erg prettig, toen ik het eitje in mij had gebracht en met mijn vingers mijn clitoris stimuleerde. Het materiaal en de vorm zorgen ervoor dat hij erg prettig aanvoelt. Waardoor hij ook makkelijk in te brengen en eruit te halen is en glijdt hij door zijn vorm en zachtheid heel fijn over de huid.
  Hetgeen wat wij wel erg jammer vonden, is dat hij voor gebruik op openbare gelegenheden aan onze wensen te kort schoot. Wij zouden graag een speeltje hebben, die mijn clitoris stimuleert, met een standby-stand van minimaal een uur en een digitaal schermpje op de afstandbediening, waarop je kunt aflezen welke op welke stand hij staat.

  Maar al met al zijn we erg blij met deze aankoop voor een klein prijsje.

  Beoordeling:
  . Uiterlijk: Teazers vibratie-eitje met afstandsbediening ziet er goed uit.
  . Hoe voelt hij aan: Het materiaal is voornamelijk van siliconen, voelt goed en zacht aan, oplaadpunt aan uiteinde snoertje voel je niet        tijdens het dragen. Het materiaal is spatwaterdicht.
  . Geluidloos: Je hoort het apparaat wel, maar overheerst niet.
  . Vibratiesterkte: normaal
  . Verschillende standen: 10 verschillende standen
  . Standby: 10 a 15 minuten
  . Afstandbediening: Voorzien van een batterijtje. Het is wel lastig om te openen, wanneer je het batterijtje wilt vervangen.
  . Oplaadpunt: Bevindt zich aan het einde van het snoertje. D.m.v. een schroefdraad makkelijk te openen en daarna op te laden.
  . Prijs/kwaliteit verhouding: Het eitje was nu in de aanbieding, maar ook zonder aanbieding krijg je waar voor je geld. Een kleine prijs        voor zowel plezier als vrouw alleen, als samen met je partner. De normale prijs is € 27,95
  . Orgasme: Geen orgasme bij enkel inwendige stimulatie. Wel een orgasme, bij inwendig i.c.m. stimulatie van clitoris door bv vingers.          Uitwendig is zeer aangenaam en kan een erg lekker orgasme geven.
  . Zou je dit product vaker gebruiken: Ja
  . Zou je dit product aanbevelen: Ja, wanneer je op zoek bent naar zo’n speeltje voor binnenshuis. Nee, wanneer je op zoek bent naar        zo’n speeltje, die juist leuk is op samen met je partner mee naar buiten te nemen.
   Geef een eindcijfer: 7

Wil je meer over ons lezen kijk dan op onze homepage: www.overseksenzo.nl
Kijk ook eens op onze website: www.jijbentjezelf.nl