De massage

De massage

Het is vrijdagmiddag, het begin van het weekend. Na een week hard werken zou deze vrijdag een heerlijk begin van het weekend worden….We kenden elkaar al wel even maar zaten nog wel in de datingfase en na enkele eerdere dates met haar moest deze date alles overtreffen….deze date had ik dus ook tot in de puntjes voorbereid. Alles stond klaar om mijn date het genot te geven die een mooie en lieve dame als zij verdient.

Al de hele week waren we de spanning aan het opbouwen…Elkaar steeds een appje sturen met ondeugende boodschappen, foto’s en leuke quotes…. Het was nu bijna weekend en het voorspel was in het begin van de week al begonnen. Het verlangen naar elkaar werd dus iedere dag groter en allebei wisten we heel zeker dat dit zou eindigen in een geweldige klimaks.

Eindelijk was het dan zover. Ik had deze middag vrij genomen om alles tot in de puntjes te regelen. Ik had de tijd genomen mezelf mooi te maken en alles klaar te zetten. Om zes uur belde je aan en ik deed de deur open en daar stond je dan. Met die bekende brede glimlach kwam je mijn huis binnen. De kriebel in mijn buik zei me genoeg….. wat ben jij toch heerlijk en mooi… Niet alleen om samen mee te zijn maar ook om te zien, te ruiken, te proeven en te voelen. Jou glimlach die mij steeds weer doet smelten en jij die een gevoel in mij wakker maakt die ik nog zelden heb gevoeld.

 

Jij had de hele dag hard gewerkt maar ik wist dat jou gedachten vandaag maar bij één moment was en dat zou het moment zijn dat je bij mij aanbelde. Het idee dat jou gedachten al de hele tijd bij mij waren maakte mij nog meer naar je verlangen en uit de berichtjes die ik die dag van je kreeg kon ik opmaken dat er van werken niet veel terecht was gekomen was.

Je deed je jas uit en hing hem op. Jou ogen keken mij aan, ik nam je in mijn armen en ik gaf je een intense kus. Een kus die je kan omschrijven als het samensmelten van twee personen die samen maar één ding willen. “intens genieten” en wel nu…..We gingen naar boven waar twee glazen champagne klaarstonden… De gordijnen waren dicht en ik had de kaarsjes al aangestoken. Op de achtergrond klonk de muziek die de sfeer alleen maar ten goede kwam. Bij het naar boven lopen liet ik jou voor waardoor ik een hemels uitzicht had op jou twee heerlijke billen.

 

Boven aangekomen kreeg ik van jou een goedkeurende blik wat mij de bevestiging gaf dat je op dit moment zo had gewacht en nadat ik onze glazen had gepakt gingen we op bed zitten… Voordat ik wilde proosten gaf je me vanuit het niets een intense kus waarbij ik het gevoel kreeg dat ik smolt. We namen een slokje champagne en ik nam je glas aan…. Je stond op en kleedde je langzaam uit waarbij ik mezelf de tijd gunde om even van dit moment te genieten… Langzaam kreeg ik steeds meer te zien van jou heerlijke lichaam waar alles precies op de goede plek zat….Een lichaam waar elke man van droomt en ik prees mij gelukkig dat ik van al dit moois kon en mocht genieten…Terwijl ik nog op het bed zat kwam je dicht tegen mij aanstaan en ik drukte mijn gezicht tegen je buik waarbij ik je heerlijke geur tot mij nam. Je trok mijn shirt over mijn hooft en gooide het op de grond, duwde me zachtjes achter over en kwam bovenop mij zitten…. het uitzicht was adembenemend….Je knoopte me broek los en trok voorzichtig mijn broek over mijn billen…. Ik ging iets verder op het bed liggen en gaf jou de gelegenheid mijn broek verder uit te trekken….

Daar lagen we dan eindelijk, nog bedekt door ons mooie ondergoed wat onze laatste plekjes bedekte. Eigenlijk is een vrouw in lingerie vaak mooier en sensueler dan helemaal naakt maar bij jou kon ik deze keuze niet maken… ik streek jou door je haar en kwam tegen je aan liggen. Het spel met onze tongen wat toen volgde voelde als een monopoly spel waar geen einde aan kwam….Dit was zoenen zoals zoenen bedoelt was….. Een samenspel waarbij alles zo soepel ging. Twee zielen die elkaar gevonden hadden en samen één voelde….

Als automatisch stopte we allebei met zoenen en ik vroeg je of je op de massage tafel wilde gaan liggen die ik al klaar had gezet, je stond op, voerde gewillig uit wat ik je vroeg en nadat jij je bh had uitgetrokken ging je ontspannen op je buik liggen. Ik stond op, liep naar je toe en begon je langzaam in je nek te zoenen. Ik wist dat als je in je nek gezoend wordt je vaak je zelfbeheersing verliest en je enorm geil wordt. dus ik stopte op tijd om je niet gelijk te veel op te winden.  Ik liep naar de badkamer en draaide de warme kraan open en ik maakte een handdoek nat met warm water en wrong hem uit…. Terugkomend in de kamer lag je rustig te wachten op wat komen ging….. Ik legde de handdoek op je rug zodat je poriën zich konden openen en je rug al wat kon wennen aan de warmte. Zachtjes drukte ik steeds even op je rug om de warmte goed binnen te laten dringen waarna ik de handdoek verwijderde.

 

Ook de massage olie stond al opgewarmd voor je klaar en ik smeerde je er langzaam mee in. Elk plekje op je rug en je nek betaste ik met mijn handen en mijn vingers speelde het spel met jou huid alsof ze nooit anders gedaan hadden. Langzaam masseerde ik je nek, armen en rug waarbij ik geen plekje oversloeg. Jou stilte was voor mij genoeg om te weten dat je het naar je zin had en langzaam liet ik het toe om naar je lekkere billen en benen af te dalen. Het lekkerste en mooiste plekje sloeg ik nog even over om niet gelijk mijn geheimen prijs te geven. Dat jij heftig en veel klaar kon komen wist ik al. Je had daar nooit veel voor nodig maar deze keer wilde ik het anders doen. Niet de gemakkelijke weg maar langzaam opbouwen en je op die manier naar een climax brengen die je nog niet eerder ervaren had…. Al plagend en spelend kwam ik steeds dichter bij je heerlijke kutje maar steeds ging ik er weer aan voorbij….

Aan je lichaamstaal kon ik voelen en zien dat jou verlangen steeds groter werd. Steeds als ik in de buurt van je kutje kwam ging als vanzelf jou kontje heel subtiel omhoog en spreidde je langzaam jou benen. Als ik dan weer via je benen naar je voeten afdaalde wachtte je weer geduldig af…..nadat ik via je benen weer omhoog ging en ik je masseerde tussen je dijen spreidde jij weer je benen waardoor ik een heerlijk uitzicht had op je vochtige lippen, Eindelijk liet ik het toe om jou langs je schaamlippen te masseren zonder direct je kutje te betasten….. Via je billen weer naar je rug en langzaam dezelfde weg weer terug naar het plekje waar ik zo naar verlangde en het uitzicht was goddelijk.

Even later vroeg ik of jij je om wilde draaien om voor mij het uitzicht nog mooier te maken maar natuurlijk ook om jou voorkant onder handen te nemen. Mijn god, wat heb je toch een lekker lichaam, een lichaam wat er om vraagt om verwent te worden, een lichaam waar ik geen genoeg van kan krijgen, een lichaam waar ik nog veel vaker van wilde genieten.

Bijna loom maar wel klaarwakker draai jij je om en de blik die je mij bij het omdraaien geeft spreekt boekdelen. Ik begin langzaam je borsten te masseren, van je borsten naar je nek en weer naar je buik. Ik streel je met volle aandacht met mijn vingertoppen en ik zie je met je ogen dicht intens genieten en volgens mij verdwalen je gedachten af naar een plek die niet bestaat maar waar het o, zo heerlijk is. Af en toe doe jij je ogen open en de blik van jou blauwe ogen zeggen genoeg. “ga door en stop niet”. Al dansend dwalen mijn handen over jou lichaam en ik liet het toe om af te dwalen naar het mooiste plekje om te masseren. Je zachte lippen die er om vragen om door twee handen en tien vingers betast te worden. Als een spin kruipen mijn tien vingers naar je kutje waar ze maar wat graag in willen. Mijn vingers bereiken langzaam hun doel en gewillig spreid jij je benen waardoor ik nog makkelijker toegang krijg tot dit warme plekje. Zonder enkele moeite verdwijnen er twee vingers bij je naar binnen en na wat kronkelingen kom je onverwacht al heel snel heerlijk klaar. Wat is het heerlijk op een kutje op deze manier te verwennen Al spelend met mijn vingers voeg ik mijn andere hand toe en masseer met mijn duim je klitje. Alles in jouw lichaam voel ik verstijven en je krimpt ineen. Een heerlijk orgasme overvalt je en ik houd mijn handen stil om jou even van dit moment te laten genieten…..Nadat  je weer een beetje bent bijgekomen klim ik op de tafel en ga voor je zitten. Je kijkt mij aan en zonder dat er 1 woord gezegd wordt zegt alles in jou, “ik wil je en ik wil je nu!!!” langzaam duw ik mijn hard geworden pik tegen je kutje aan en als vanzelf glijd ik bij je naar binnen en begin je ritmisch te neuken.  Ow, wat is dit gevoel toch heerlijk en terwijl ik je neuk speelt mijn hand met je klitje. Al snel voel ik dat jou spieren zich aanspannen wat het neuken nog lekkerder maakt en weer kom je weer intens klaar. Je weet van geen ophouden en alleen al het zien van jou genot doet mij in hogere sferen belanden….

Onze beide lichamen zijn glad geworden van de olie en dit nodigt mij uit om je andere gaatje te ontdekken. ik doe je benen omhoog vraag je om je eigen benen vast te houden…. Met mijn vingers toucheer ik je gaatje om je even te laten wennen aan het gevoel en even later duw ik voorzichtig mijn pik tegen je “verboden”gaatje. Een korte intense blik in je ogen vertelt mij dat het goed is en dat ik verder mag gaan. Langzaam duw ik hem bij je naar binnen. Steeds een stukje verder totdat ik zie dat hij er helemaal in zit. Heel langzaam voer ik daarna het tempo iets op. trekjes in je gezicht van genot en pijn geven mij het signaal dat ik het rustig aan moet doen tot jij mij opeens vanuit het niet bij mijn heupen pakt en me dieper naar binnen drukt. Je kijkt mij aan en je blik is verandert. Je bijt op je onderlip en jouw ogen staan op standje “megageil”…mijn hemel wat is dit lekker. Ik had je al wel eens anaal genomen maar zo lekker en ontspannen als dat het nu was hadden wij nog niet eerder meegemaakt. Steeds sneller begin ik je te neuken en ik leg mijn hand op je buik waarbij ik mijn duim in je kutje doe…Niet veel later schreeuw je het uit en kom je klaar zoals ik het nog niet eerder beleefd had. Ik voer het tempo op en merk dat ik je vanachter aan het nemen ben zoals ik dat normaal ook in je kutje doe. Ik ben je gewoon keihard aan het nemen in je “verboden” gaatje en alleen dit idee alleen al maakt me helemaal gek en al snel voel ik dat heel heftig ga klaarkomen. Ook jij voelt dat ik het niet meer ga houden en we kijken elkaar intens aan. Na nog wat flinke stoten haal ik mijn pik er uit en spuit al mijn warme zaad over je heen. MMMM wat heerlijk. Ik laat mij boven op je vallen en als vanzelf schieten we tegelijk in de lach om wat voor grens we samen over zijn gegaan. Dit was  zo’n super ervaring.  Een ervaring die vraagt om meer in de ontdekkingstocht naar seksuele vrijheid in doen en laten voor ons beide.

Nadat we even zijn bijgekomen beginnen we te zoenen en in die energie raken we weer opgewonden. Ik begin je weer langzaam te vingeren en met me andere hand betast ik je klitje. Ik doe er nog een vinger bij en begin je G-spot te stimuleren. Ik voer het tempo langzaam op tot een tempo zodanig dat mijn armen morgen wel spierpijn van zullen hebben. Je had mij al eerder eens laten zien dat je heerlijk kon squirten en alles vroeg er om dat je ook daar nu op zat te wachten. Even laten kom je heftig klaar maar dit keer stopte ik niet maar ik bleef doorgaan. Ik voer met me andere hand de druk op je klit op en blijf hevig met me vingers je G-spot masseren. En dan gebeurt het, je komt heerlijk spuitend klaar. Je spuit zo heftig dat het via mijn hand terugspat op je buik waarbij alles onder jou vocht en mijn vocht zit. Met mij handen wrijf ik lekker alles lekker over je uit terwijl ik je diep in je ogen kijk. Nadat we een beetje zijn bijgekomen til ik je op van de massage tafel… leg je op bed en een intense stilte overvalt ons. Hier zijn geen woorden voor en als er al één is….WAUW wat is dit heftig en lekker. Wat kan seks toch GEWELDIG en bevrijdend zijn.