Het pashokje

Het is vrijdagavond. Een avond dat ik niet lekker in mijn vel zit. Het regent en ik heb een rotdag op mijn werk gehad. Tot overmaat van ramp moet ik ook de stad nog in om een broek te kopen voor een feestje van morgen. Waarom ik mij in mijn hoofd gehaald hier speciaal een nieuwe broek voor te kopen weet ik niet, maar soms heb je gewoon van die gedachten. Er komt iets op in je hoofd en dat moet dan gebeuren. Wordt dit voor je bepaald door je onderbewustzijn? Heeft het halen van een nieuwe broek een doel, want ik kan toch zeggen, “ik heb genoeg broeken in de kast”. Maar goed, laat ik mij dus maar overgeven aan die gedachte en mijn jas aantrekken om mij richting de stad te begeven.

Totaal ongeïnteresseerd loop ik langs de winkels en ik heb nauwelijks in de gaten wat er om mij heen afspeeld. Veel zal dit niet zijn, want geen hond gaat met dit weer voor zijn plezier lekker winkelen. Of het moet een totaal onderdanige man zijn die de shop-driften van zijn vrouw mag bekostigen. Terwijl ik dit denk zie ik wat mensen om mij heen met een naar mijn idee dezelfde blik in de ogen door de stad drentelen. doelloos, en met misschien ook wel het idee, wat doe ik hier. Misschien zijn ze ook wel op zoek naar een zwarte broek en mag ik ze morgen ontmoeten op hetzelfde feestje waar ik ben uitgenodigd.

 

lingerie afdeling

Totaal  in mijn gedachten verzonken loop ik, zonder dat ik er eigenlijk acht op sla, de H&M binnen. Ik drentel richting de mannen-afdeling en laat mijn vingers door de rekken glijden. uiteindelijk is daar het langverwachte rek. Het rek met de zwarte broeken. Voor de eerste keer loop ik ergens op af met een doel. De zwarte broek. Nu alleen nog mijn maat vinden, afrekenen en snel weer naar huis.

En dan opeens, zie ik in mijn ooghoek een prachtige verschijning. Naast de heren-afdeling begint de dames-afdeling en het was mij nog niet opgevallen dat daar gelijk de lingerie hing. Ik vraag mij in een split second af of dit door de afdeling marketing express wordt gedaan?

Heren kleding naast lingerie. Mannen die kijkend naar hun zwarte broek verlekkerd kunnen kijken naar alle mooie en spannende setjes die daar hangen. Daar komt dan ook nog eens bij, dat daar ook regelmatig leuke dames tussen zullen lopen. En zo ook in dit geval. Maar dit was niet zo maar een dame. Dit was een dame van ongekende schoonheid. Het leek haar niet te deren dat zij natgeregend was want ze straalde van oor tot oor. Of wilde ik het graag zo zien? Haar blonde lokken vielen mooi langs haar hoofd en was waarschijnlijk veroorzaakt omdat d’r haar was nat geregend. Het maakte haar in mijn ogen alleen maar mooier.

Ik zag haar een rood setje uit het rek pakken. Ik moet zeggen een schitterend setje, terwijl ik tegelijkertijd moet toegeven dat ik op dit moment ieder setje mooi had gevonden. Volgens mij staat zo’n mooie verschijning alles en maakt alles haar sexy.
Met het setje in haar handen loopt ze richting de pashokjes en als gedrogeerd door haar schoonheid pak ik een zwarte broek en loop achter haar aan. Ik zie haar nog net in het laatste pashokje stappen en de gordijnen dicht doen. De laatste pashokjes in zo’n gang zijn meestal de grootste. Volgens mij zijn die pashokjes speciaal voor rolstoelers of moeders die met hun vier kinderen een nieuwe zomercollectie moeten passen zodat ze kids in de gaten kan houden.

 

Hallo, zegt een warme stem.

Ik stap het pashokje er naast binnen en doe ook mijn gordijn dicht. Ongemerkt houd ik mijn adem in en luister wat er naast mij gebeurd. Gek eigenlijk, dat het spannend is om in deze situatie te zijn. Wat wil ik hier mee bereiken? Zal het mij voldoening geven of opwinden dat ik een vrouw zichzelf hoor uitkleden en zich daarna weer zal aankleden? Realiserende dat ik volslagen doorgedraaid ben maak in aanstalte om weg te gaan wanneer precies op dat moment mijn gordijn een stukje open gaat…… “hey hallo” zegt een warme stem die voor mij klonk alsof ik een koor engelen hoor zingen. “hey” zeg ik en vraag wat er is. “nou” zegt ze, Ik heb net iets aangetrokken en wilde jou vragen wat je er van vindt. Zonder haar te antwoorden loop ik achter haar aan en stap haar pashokje binnen.

Als ik binnen stap kijk ik eigenlijk als automatisch gelijk in de hele grote “familie” spiegel. “Zo”. wat vind je er van zegt ze. “Eeehhh…. ik eehh…. tja… eehhh …heel mooi”, stamel ik terwijl ik een gevoel van opwinding nu echt niet meer kan onderdrukken, zie ik haar op mij af komen. “Hoe bedoel je, mooi” vraagt ze met een ondeugend kwinkslag in haar stem. Ik kijk haar in haar ogen en vraag me even af wat haar naam zal zijn. Ik bedenk dat deze vrouw best eens priscilla zou kunnen heten. Een naam die past bij haar schoonheid en persoonlijkheid. Terwijl ik in de gedachte van haar naam zit gevangen voel ik opeens een hand langs mijn been omhoog gaan. Zou ze op deze manier bevestiging zoeken om te kijken of ik het wel echt mooi vind omdat ik haar niet direct antwoord geef. Ze bereikt mijn onderbroek en ze sluit haar hand om mijn kloppende penis. Ze krijgt gelijk bevestiging die ze zoekt en dat is dat het setje haar wel heel mooi staat. 

In een vloeiende beweging draait ze zich met haar rug tegen mij aan, pakt mijn handen en legt deze op haar borsten. Terwijl we elkaar via de spiegel aankijken zie ik de opwinding en geilheid in haar ogen en voor een man is dat meestal het signaal dat je tot actie over kan gaan. Langzaam laat ik mijn handen zakken naar het plekje waar iedere man zich het liefst wil begeven. Ik schuif subtiel met mijn ene hand haar slipje wat naar beneden terwijl mijn andere hand op zoek gaat naar haar heilige plekje. Zachtjes bereik ik haar klitje en door haar kleine subtiele schokjes met haar billen tegen mijn penis krijg ik het signaal dat ik op het goede plekje zit. Mijn andere hand heeft zich inmiddels via haar billen tussen haar benen begeven en gaan op zoek naar dat ohhhh zo warme gaatje waar het inmiddels wel goed nat zal zijn geworden. Ik kijk terwijl ik haar lekker met twee handen verwen in de spiegel en zie dat haar ogen dicht zijn en ze zich zelf op haar lip bijt. Dit is zo’n vrouwelijke blik die de meeste mannen wel kennen als een vrouw het naar haar zin heeft.

langzaam voer ik het tempo op en gaan mijn vingers dieper en dieper en masseer ik haar klitje steeds heftiger. Niet lang daarna komt ze schokkend klaar en ik merk dat ze moeite heeft om op haar benen te blijven staan. Erg vind ze dit niet want ze geeft hier aan toe en laat zich door de knieen zakken, maakt mijn rits en knoop open en pakt mijn inmiddels op exploderen staande penis uit mijn broek. Als een gewillig sletje (vergeef me mijn taalgebruik) zuigt ze aan mijn lul alsof ze dit in tijden niet gedaan heeft. Of misschien juist wel. Ik kijk nogmaals in de spiegel en kom tot de conclusie dat de mooiste uitzichten op vakantie het niet halen bij het uitzicht wat ik in dit pashokje bij de H&M heb. Ik voel de schokken in mijn knieen en begrijp dat het tijd is om mezelf even helemaal te laten gaan. Ik sluit mijn ogen en kom heftig trillend in haar mondje klaar.

Ik mag zomaar al mijn heerlijke vocht in haar keel spuiten en geloof me, ze vind het geweldig. Tot de laatste druppel zuigt ze me leeg en als ik helemaal schoon ben staat ze op en geeft ze me nog een intense zoen. 

Beide zijn we stil en ze kleed zich weer aan. “Ik denk dat ik dit setje maar neem”, zegt ze en tegelijkertijd doet ze het gordijn open en zegt, “tot ziens lekkertje” Als een standbeeld stond ik daar met de broek nog op de enkels en ik zie haar uit mijn zicht verdwijnen.

Ik trek mijn broek omhoog en onder hypnose gevoel loop ik door de H&M naar buiten richting huis.
Ik plof op de bank en zit nog even lekker na te genieten terwijl ik opeens denk. “shit, ik ben mijn broek vergeten