“Ik kijk haar aan en bewonder haar schoonheid. Het is duidelijk dat zij veel aandacht heeft gegeven aan haar uiterlijk om er voor deze avond op en top uit te zien. Haar partner ziet dat mijn ogen op haar zijn gericht om haar mooie lichaam van top tot teen te bewonderen. Uit het niets verschrikt mijn blik en kijk ik hem aan, alsof het niet mag. Zijn blik is goedkeurend en hij knikt bevestigend naar mij. Beide waren we het er over eens. Dit is een prachtvrouw! Ik krijg een duimpje van hem terwijl hij naar mijn partner kijkt waarmee hij wil zeggen dat ik ook trots mag zijn op de vrouw die naast mij staat. En dat was ik ook. Ook mijn partner zag er oogverblindend uit”.

De eerste keer,

Ik weet het nog goed. Dit was mijn eerste bezoek aan een parenclub. Een herinnering die mij altijd bij zal blijven en waar ik een zeer positief gevoel aan over gehouden heb.

In de jaren daarvoor ging ik ook wel uit. Je kent het wel. De bar-dancing in je stad, de kroeg of een of ander feest waar iedereen welkom is. Mijn ervaring daarmee was vaak dat er veel drankmisbruik was en dat er veel opgeschoten jongeren waren. Als je een mooie vrouw zag je stiekem moest kijken. Dit omdat ik mijn eigen partner niet jaloers wilde maken of bang was dat er de kans was dat er opeens een vriend op dook. Je kon dan steevast een boze blik ontvangen en ook kon je de opmerking “wat mot je” te horen krijgen waarbij hij duidelijk wilde maken dat die dame toch echt wel van hem was en dat je daar vooral ver uit de buurt moest blijven.images (1)

Na mijn scheiding wilde ik alles anders gaan doen. Ik wilde leven vanuit verlangens en niet vanuit beperkingen. Zo had ik ook de fantasie om een parenclub te ontdekken. Ik had wel eens wat gehoord over parenclubs en mijn beeld daarbij was dat alles en iedereen over elkaar heen rolde om maar zoveel mogelijk bevredigd te worden in het seksuele verlangen. Ik stelde mij voor dat het een grote orgie van mensen was waarbij iedereen het met iedereen deed. Waarom ik vanuit dit beeld dit wilde ontdekken weet ik niet maar toch was deze fantasie iets wat ik wilde ervaren.

De dag dat het zover was vergeet ik niet zo snel meer. Ik had een date met een prachtige vrouw die later ook mijn vriendin werd en we maakte ons klaar voor de avond. Zenuwen gierden door onze keel van de spanning wat op zich ook wel weer leuk was. We hadden elkaar pas twee keer eerder gezien dus de spanning tussen ons was hoog. Ook zij had namelijk dezelfde fantasie en ook voor haar was het de eerste keer.

Eindelijk is het zo ver,
swingersclub-showboat

Het was 21:00, de tijd dat de club haar deuren opent en wij stonden als twee jonge puppy’s in de rij om de wereld van erotisch uitgaan te ontdekken. Bij binnenkomst viel ons ten eerste op dat het net een gewone club was met dit verschil dat er ook een restaurant gedeelte was waar een heerlijk buffet werd opgediend. We konden een rondleiding krijgen omdat we nog “parenclubmaagd” waren maar besloten om de club zelf te ontdekken. Iedereen liep in “gewone” uitgaanskleding” tot om 23:00 het signaal werd gegeven om je om te gaan kleden in de dresscode. Vanaf dat moment begaf iedereen zich naar de lockers en als man heb je het gevoel in een snoepwinkel te staan (en als vrouw denk ik toch ook wel). Mannen en vrouwen staan zich daar om te kleden. Naakte lichamen staan zij aan zij en overal worden de mooiste lingeriesetjes aangetrokken. Het leuke is ook dat de dames elkaar helpen om bh bandjes goed te doen of om een korset even vast te maken. Het is een gezellig en rumoerige wir war van mensen en je voelt aan alle kanten dat mensen er zin in hebben om er een super leuke avond van te maken.7866948794_8392f81c52_o-300x200

Het was tijd om weer naar beneden te gaan. De house muziek stond een tandje harder en de eerste mensen stonden al te dansen. Wij zochten een plekje op een loungebank naast de dansvloer om op ons gemak te genieten van het mooie uitzicht van mooie, sexy en sensueel dansende mensen. Wat ons opviel was de openheid en de vrijheid. We raakte al snel in gesprek met wat mensen en het was leuk om te merken dat de vaste gasten gelijk wisten dat wij nieuw waren. We werden echt hartelijk ontvangen en de gesprekken waren open en heel spontaan.

Opgewonden standje,

Na wat gedronken te hebben begaven ook wij ons op de dansvloer en de spanning was omgeslagen in een heerlijk warm en weldadig gevoel. Ik kon niet ontkennen dat ik al wat opgewonden was geworden van al dat moois om mij heen en ook mijn date liet duidelijk blijken dat het deze avond niet bij een dansje zou blijven. Vooraf hadden we samen afgesproken dat we het vooral leuk wilde hebben en dat we niet perse seks hoefde te hebben met elkaar of andere mensen.

Uiteindelijk besloten we samen om boven een kijkje te nemen. De plek waar het “allemaal gebeurt”. Hand in hand liepen we door de ruimtes. Smalle gangetjes met kijkgaten waren er in overvloed en er hing overal een heerlijke spanning van kijken en bekeken worden. We genoten van stelletjes die samen of met anderen lagen te vrijen en ook ons contact werd intiemer. Het verlangen groeide zichtbaar en we besloten om naar het bubbelbad te gaan om even bij te komen van al dat moois. Ook het bubbelbad is een plek waar sociaal contact heel normaal is en ook daar raakte we al snel in gesprek.

De mooiste ruimte was toch wel de tantra ruimte. De ruimte was rond en helemaal in oosterse sferen ingericht met zachte verlichting en veel donkerrood pluche. Mijn date vroeg of ik een massage wilde waarop ik natuurlijk geen nee kon zeggen. Haar handen waren sensueel, warm en liefdevol en als ik even mijn ogen opende zag ik haar overgave om mij het toch vooral naar mijn zit te maken. Ook anderen was dat opgevallen en het viel mij op dat we bekijks hadden. Na een half uurtje was het mijn beurt om haar even diep te laten ontspannen en het wond mij op dat we bekeken werden.

Het was tijd om even af te koelen en een drankje te gaan doen. We danste nog even heerlijk en besloten dat we image_14416_4546_2wel weer heel snel naar boven wilde om meer te genieten van elkaar en wie weet kwamen we nog wel wat leuks tegen. Boven aangekomen zagen we een heerlijk bankje staan verscholen in een hoekje. Het bankje was voor iedereen wel te zien maar toch was het een stil hoekje. We genoten zichtbaar van elkaar tot er een stelletje aan kwam lopen die naast ons kwam zitten. Oke dan…. Dit was wel een heel leuk stelletje en ik keek mijn date aan. Zonder een woord met elkaar te spreken zag ik in haar ogen dat zij hen ook wel heel erg leuk vond….  Wat volgde? Tja, ik ga natuurlijk niet alles vertellen. Maar stel je voor dat twee vrouwen elkaar aankijken en er in die blik een klik ontstaat. Fantaseer er maar op los maar neem van mij aan dat het fijn was en dat we het ook redelijk netjes hebben gehouden.

Naar huis en….

Het licht ging aan en het was drie uur. HUH!!! Zo snel al? De avond was omgevlogen. We namen afscheid van het hele leuke stelletje en gingen ons omkleden. De dag erna kwamen we tot de ontdekking toen we met veel plezier de avond aan het evalueren waren dat we niet eens hun namen hadden gevraagd. We moesten er toch wel hartelijk om lachen. We waren het er samen over eens dat we het niet bij een keer zouden laten. We hadden een topavond gehad en ook wij bleken elkaar toch wel heel erg leuk te vinden. Te leuk om het bij een enkele date te houden in ieder geval.

Later in onze relatie bezochten we ook nog erotische dancefeesten. Stel je voor: 2000 mensen met een gelijk aantal mannen en vrouwen en zo’n 70% van de vrouwen loop in sexy lingerie en de rest in een mooi sexy jurkje of andere outfit. Mannen kunnen zich beheersen en er gebeurt niets wat je niet wil. Geen agressie, geen opgeschoten jongeren, geen narigheid. 2000 mensen die feest vieren en respect hebben voor elkaar. Zelfs voor de beveiliging zijn dergelijke feesten een feestje. Feesten die erotisch getint zijn en seks bijzaak is. Op veel van de erotische feesten zie je zelfs geen seks. Het gaat om de vrijheid. Het gaat om genieten van en met elkaar.

Erotisch uitgaan een “go of no go?” Voor mij is het zeker een “go” al moet ik zeggen dat de behoefte nu wel minder is. Ik heb het ervaren en heb er genoeg gezien. Ik had het voor geen goud willen missen en ik weet zeker dat als ik weer een relatie zou hebben ik zeker nog wel een keer wil gaan. Het is een andere manier van uitgaan en een wereld die bij veel mensen niet bekend is. Ook is er veel oordeel over van mensen die het niet kennen. Ik zeg dan: Oordeel niet voordat je het ervaren hebt. Natuurlijk kan het gewoon niet je interesse hebben maar dergelijke feesten of clubs veroordelen is jammer en onnodig.

Ik kan met zekerheid en vanuit ervaring spreken dat de sfeer en de mensen op dergelijke feesten ongeëvenaard is. Dat ik eigenlijk nooit meer in een café of discotheek kom op zaterdagavond waar alcoholmisbruik en agressie meer regelmaat is dan uitzondering.  Mij zal je daar niet meer zien.

Ik kies voor vrijheid en echt genieten!!!!