Last minute date

Het is een luie dag en wij, Gaby en Marcel, zitten even op een bekende swingers website te kijken wat er allemaal afspeelt en of er bekenden online zijn. En kijk, daar komen we een stel tegen waar we een jaar ervoor een heerlijk spannende bdsm date mee hadden. Meester Hans met sub Heidi.

In Tilburg hadden we toen een mooie ruimte afgehuurd en vooraf in een restaurant afgesproken om kennis te maken. Met spanning zaten we te wachten met een blik op de parkeerplaats. Toen stopte er een auto waar een mooi stel uitstapte en onze richting op kwam.

Ja, ze zijn het, zeiden we tegen elkaar. Gezellig kennis gemaakt en naar Tilburg gereden. Omdat onze dames subjes zijn moesten ze zich wel alvast omkleden, maar nog niet binnenkomen. Pas nadat wij mannen wat afspraakjes gemaakt hebben riepen we ze. En wat kwam daar voor moois binnen lopen zeg. Twee kanjers met topless korsetje aan, zonder slip maar wel high heels en zwarte kousen. Die borsten, zo mooi prominent. Wauw.

Wat er de rest van de dag gebeurde laten we even aan jullie fantasie over.

Een jaar later, de luie dag, kijken we dus op die site en wie zien we die oproep voor de volgende dag overdag staan. Overdag ging voor ons niet want ik Marcel had nog wat afspraken staan.  Dus leuk contact gelegd, gezegd dat we niet konden en afgesproken gauw een andere keer samen te komen.

De volgende ochtend een apje op de telefoon. Kunnen jullie vanavond? Dat zou wel lukken dus wij blij. We hadden ooit al de fantasie een keer apart op stap te gaan en omdat het stel al overdag samen begon hebben we de brutale vraag gesteld of Gaby al eerder mocht komen. Nou, dat was niet tegen dovemans oren natuurlijk. Dus gauw de spullen ingepakt en Gaby mooi opgemaakt op de trein gezet. Ik had de auto nog nodig.

Spannend hoor. Gaby mocht van meester Hans geen slipje aan en zoals het een goed subje betaamt heeft ze netjes geluisterd. Aangekomen op het station stonden Hans en Heidi op haar te wachten waarna ze samen naar het huis van Heidi reden. De man van subje Heidi moest ook werken, dus Hans had de twee dames voor hem alleen. Thuis aangekomen moest heidi beneden blijven en gingen Gaby en haar meester naar zolder. Daar werd Gaby door meester Hans uitgekleed. Uiteraard moest zij de meester uitkleden en daarna een sexy outfit aantrekken.

Daar stond Gaby dan. Topless korset, jarretels, kousen en high heels. De meester kreeg hiervan natuurlijk een stijve pik en Gaby kreeg de opdracht op de matras te gaan liggen. Ze kreeg gelijk een gigantische neukbeurt om los te komen. De meester wist dat ze dat lekker zou vinden, ik Marcel had hem dit al even verteld. Ik hoorde later dat ze zeker een half uur hebben liggen neuken terwijl subje Heidi beneden moest wachten.

Heidi werd naar boven geroepen en beiden dames kregen een goed pak slag op de billen met de zweep. Mij was verteld dat de dames die dag op de webcam zouden komen. Oei, dat was helemaal spannend want ik ben toch wel een beetje cuckold. Helaas moest ik op pad en kon dit niet afwachten.  Omdat ik toch wel nieuwsgierig was onderweg een parkeerplaats opgezocht om te kijken of er al iets afspeelde. En ja hoor. Zie ik de dames onherkenbaar gemaakt met een blonde pruik op elkaar vermaken. Wat een mooi gezicht en al die commentaren. Dit is niet bi, dit is lesbisch zo geil, las ik. Wel natuurlijk een hoop mannen die met rare opdrachten kwamen, maar dat hoort er helaas bij.

Na 10 minuten kijken verder naar mijn volgende afspraak  en om zes uur nog even op de cam gekeken. Het feest was in volle gang en wat zie ik? Heidi lag in de boeien en kreeg een behandeling van haar meester terwijl Gaby op de achtergrond ligt met……… een andere man. De boefjes. Hebben ze een extra man uitgenodigd? Geen probleem voor ons natuurlijk en eerlijk gezegd raakte ik er nog meer van opgewonden. Zie je je eigen vrouw op de cam liggen neuken met een vreemde man.

Het was nog een dik half uur rijden voordat ik in Den Bosch zou zijn, dus het gaspedaal iets dieper ingedrukt want ik wil dit feest natuurlijk graag live zien en meedoen.

Langs het huis lopend hoor ik al zachtjes de muziek en wist ik dat ik goed zat. Aangebeld en Meester Hans en Heidi deden open. Wat een hartelijk welkom. Gaby en de andere man waren dus alleen boven dacht ik. Geil.

Ik had al een drukke dag achter de rug dus even gedoucht en naar boven gegaan. Ja  hoor, mijn vrouw lag weer te neuken, het boefje. Kennis gemaakt met de andere man, bleek de heer des huizes en de man van Heidi te zijn. Hij wist van niets die avond, dus viel letterlijk gezegd met zijn neus in de boter.

Even geacclimatiseerd en kreeg daarna gelijk de volle aandacht van de twee dames. Wat een genot. Ik was al erg opgewonden van de camerabeelden maar nu stond mijn pik helemaal recht vooruit en de dames wilden een goede neukbeurt. De heren waren zo net zich even terug te trekken, maar deze dames waren zo geil dat ik ze ter assistentie geroepen heb.

Uren lang zijn we zo door gegaan. Dames in de boeien, in het touw, naakt en onderdanig. Mooi laten glanzen van de olie. Wat een feest. De heer des huizes moest echter de volgende dag weer werken kon dus niet al te lang mee doen. We hebben beloofd dit spel een keer over te doen als hij de volgende dag vrij zou zijn.

Uiteindelijk zijn we ’s nachts om drie uur voldaan en uitgeneukt met z’n vieren op de matras in slaap gevallen.

Daags daarna weer thuis raken we er beiden van opgewonden als Gaby verteld wat er allemaal gebeurt is tijdens mijn afwezigheid. Heerlijk hoor, elkaar die volle vrijheid en genot gunnen.

Meester Hans heeft nog veel meer leuke ideetjes, dus de toekomst gaat heel wat geils voortbrengen.

Liefs, Gaby, Marcel, de heer des huizes, meester Hans en subje Heidi

Wil je meer weten over swingen? Klik dan op de banner hieronder.