Wie zijn wij

Wij zijn Peter en Eline en zijn al een paar jaar samen in een intens mooie relatie. Intimiteit en seksualiteit zijn heel belangrijk voor ons. Graag dragen wij ons steentje bij om open over seksualiteit te delen. Het testen van sextoys is ons dus op het lijf geschreven. Regelmatig zullen wij met veel plezier onze ervaringen delen op deze pagina.

Test: Satisfyer Men Wand


Intro:

Vandaag test ik de Satisfyer men wand van EasyToys . Het is mijn eerste echte speeltje voor mannen die ik ga gebruiken en ik verwacht er eigenlijk best veel van. De Satisfyer is een soort van penis vibrator met twee vleugels die je om je penis kan doen en als je hem aan zet dan trilt hij. Hij masseert je eikel maar ook je hele penis. Ik heb daar nog geen ervaring mee dus ik ben zeer benieuwd.

Deze keer kwam er een vrolijke bezorger aan de deur en hij gaf het pakketje goed verpakt en discreet af. De Satisfyer zit in een mooie zwarte en sobere verpakking dus dat belooft al veel goeds. Batterijen zijn niet nodig want je kan hem opladen met een snoertje. De oplader is bijzonder te noemen. Aangezien dit product waterdicht is gaat het opladen via twee metalen puntjes die je verbindt met het oplaadsnoer met twee van de zelfde (magnetische) puntjes.

De eerste test:

Na het uitpakken heb ik een mooie robuuste, mat zwarte vibrator in mijn handen die lekker in de hand ligt. Hij is best groot en de twee vleugels op de vibrator laten mij duidelijk zien waar de penis ingelegd mag worden. Maar mannen? Voor we gaan beginnen lezen we toch eerst even goed de gebruiksaanwijzing want we willen toch weten waar de drie knopjes voor dienen. De gebruiksaanwijzing is niet in het Nederlands dus we zullen het in dit geval met Engels moeten doen. Wat mij gelijk opvalt aan de knopjes is dat deze ook zwart zijn en niet oplichten. Dat is dus een beetje zoeken in het schemer licht naar de juiste knopjes.

Yes, het is tijd om te beginnen.

Gebruik: De kamer is warm en ik zet een lekker muziekje op en kleed mij uit. Ik zet de Satisfyer op standje één en leg hem om mijn penis…. Hmmm, dat voelt goed en ik voer het tempo op tot standje vijf. Het is even zoeken naar het lekkerste plekje en al snel vind ik het meest gevoelige plekje net onder de eikel bij mijn toompje. Ik blijf stil liggen en laat de wand zijn werk doen. Ik moet zeggen dat dit gewoon goed voelt. Ook de variabele trilling met tien standen probeer ik natuurlijk uit en dat is ook onverwachts lekker. Nou kan ik persoonlijk mijn orgasme best goed uitstellen dus kon ik ook  lekker lang van de Satisfyer genieten. Je kan met zekerheid vaststellen dat dit weer eens wat anders is dan standaard masturberen. Zeker als ik op mijn buik lig dan is het gevoel gewoon heerlijk. Een minpuntje vond ik dat je hem wel vast moet houden want mijn penis had steeds de neiging uit de twee vleugels schieten. Wellicht had een soort gesloten ring beter geweest. 

         Ook voor de vrouw?

Ook voor de vrouw is dit trouwens best een lekker speeltje. De trillingen zijn best heftig en zoals we allemaal wel weten is ook de vrouw niet vies van iets wat lekker trilt. Hij is dan alleen niet geschikt voor inwendig gebruik al kan je wel de achterkant gebruiken om in de vagina te doen. Of dit echt de bedoeling is durf ik niet te zeggen.

Conclusie: De Satisfyer Wand Men is een leuke aanvulling op het gewone masturberen. Helaas kan ik het nog niet vergelijken met andere speeltjes voor mannen dus dat is in dit geval even een nadeel.
Verder is het gewoon heel lekker en zeker ook als je partner de wand voor je bedient. Ben je alleen ga dan lekker achterover liggen en geniet er van.

 

  • Uiterlijk: De Satisfyer ziet er mooi uit.
  • hoe voelt hij aan: Het materiaal is siliconen en voelt goed en zacht aan. Hij is ook waterdicht.
  • Geluidloos: Hij maakt zeker geen herrie. Het geluid is zeer goed te doen.
  • Vibratie mogelijkheden: zeer voldoende met vijf standen en tien variabele standen.
  • Vibratie sterkte: Sterk met een lage frequentie.
  • Prijs/kwaliteit verhouding: Voor dit geld heb je echt een aanvulling in je nachtkastje. De normale prijs is € 49,95
  • Orgasme: Zeker als je snel klaar komt zal je hier zeer veel plezier van hebben. Orgasme garantie. Ook denk ik dat je door de verschillende standen ook jezelf kan trainen om je orgasme langer uit te stellen.
  • Zou je dit product vaker gebruiken: Ja
  • Zou je dit product aanbevelen: Ja
  • Geef een eindcijfer: 7.5

Wil je meer over ons lezen kijk dan op onze homepage: www.overseksenzo.nl
Kijk ook eens op onze website: www.jijbentjezelf.nl